For hjemgående

Så er vi ved at forberede hjemturen. Dermed tid til tanker omkring det vi HAR oplevet og den eksamen alle ombord efterhånden har i baghovedet.

 

Vi har haft mange besøg ombord og haft mange gode oplevelser på Gran Canaria og Tenerife.
Det er altid rart når der kommer andre øjne ombord, det bidrager til ideer og hjælper os med at fastholde den kurs der også er vigtig indvendigt i båden. Den grundigste beskrivelse heraf kan man læse i Socialtilsynets besøgsrapport – den kan læses på dette link: http://edukat.dk/wp-content/uploads/2018/03/2018-03-15-Tilsynsrapport-p%C3%A5-TP-Edukat.pdf

 

Når vi så er tilbage i Middelhavet nærmer eksamenstiden sig! Alle tre elever skal op til Folkeskolens afgangseksamen (kaldet FP9 for tiden).
Vi har i år fået tilladelse fra Undervisningsministeriet til et forsøg med at afholde de skriftlige eksaminer ombord – eksamen er jo internetbaseret så eleverne kan tage prøverne i deres vante omgivelser.
Vi er meget spændt på effekten heraf.

Tja,
Lige pt. er vejrudsigten ikke den bedste men som bekendt ændrer vejret sig…

Hilsen fra alle ombord på EDUKAT ONE