Ved Kaj i Spanien – kom ombord!

Projektskibet Edukat I har nu gennemført sit første Skoletogt med godt resultat i Middelhavet og ligger nu ved kaj i Almerimar, Spanien.

Her tilbyder vi nu 2 pladser med anbringelse af unge med henblik på konkrete tiltag og en mulig visitering til vores ordinære Skoletogt fra august måned.
 Skibsprojekt (§ 66, stk. 1, nr. 5)
Edukat anvender uddannet pædagogisk personale der rejser sammen med den unge fra Danmark og som er i stand til at arbejde med og sætte sig ind i den unges situation. Efter en måneds ophold evalueres på de udførte tiltag, nye tiltag defineres og mulig fortsættelse diskuteres.
Skibet
Skibet er en moderne katamaran med god plads til alle.
Sommerferieperioden anvendes på samme måde som når vi normalt kommer til nye steder, dvs. vores strukturerede hverdag fastholdes – men der bliver også plads til at se omgivelserne vi er havnet i.
Har den unge specielle problematikker vil der være tid til at fokusere på dette – vi samarbejder med forskellige udbydere af teknikker og metoder som med fordel kan anvendes af vores målgruppe.
Ønsker I mere information eller en konkret samtale om mulighederne så ring til Allan på 50582822 eller Henrik på 40300184.