Landbasen i Aalborg

 

Vi bor i et dejligt enderækkehus med en lille have til.

Skolesture, spisestue og meget mere 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er dejligt at sejle, men man skal være klar!

Og når motivationen hos elev, familie og sagsbehandler melder sig – er det ikke nødvendigvis lige det tidspunkt på året hvor togtet starter og pladserne er ledige. EduKat har derfor oprettet en lille enhed med 3 pladser, intern skole og med en struktur på hverdagen der ligner den vi oplever på skibet. Afdelingen ligger i Vestbjerg ved Aalborg. Vestbjerg er en stille forstad med en god infrastruktur.

Ledelsen er Skipper Allan Nielsen og daglig leder Dorte Falck som i den kommende tid vil kontakte vore samarbejdspartnere med en præsentation af konceptet – lige som vi vil beskrive afdelingen nøje på hjemmesiden.
Afdelingen kan kontaktes på tel.: 50582822
Adressen er Svalegangen 30, 9380 Vestbjerg